Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Bun venit la Old Studio Concept SRL (CUI: 41563436) (“noi”, “compania”, “serviciile noastre”). Acești termeni și condiții (“Termeni”) reglementează utilizarea serviciilor noastre și constituie un acord juridic între dvs. (“utilizator”, “dumneavoastră”) și Old Studio Concept SRL. Prin accesarea sau utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni.

1. Descrierea Serviciilor

Old Studio Concept SRL oferă servicii de web development, marketing și design, conform prezentării de pe site-ul nostru și conform acordurilor specifice încheiate cu clienții noștri.

2. Utilizarea Serviciilor

Prin accesarea sau utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord să respectați acești Termeni și toate legile și reglementările aplicabile. Nu aveți voie să utilizați serviciile noastre în orice scop ilegal sau neautorizat.

3. Drepturile de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra serviciilor noastre, inclusiv dar fără a se limita la design, conținut, mărci comerciale și drepturi de autor, sunt deținute de Old Studio Concept SRL sau de licențiatorii noștri. Nu aveți voie să copiați, modificați, distribuiți sau să folosiți în alt mod materialele noastre fără permisiunea noastră scrisă.

4. Limitarea Răspunderii

În măsura maximă permisă de lege, Old Studio Concept SRL nu va fi responsabil pentru nicio pagubă directă, indirectă, incidentală, specială sau consecvențială rezultată din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciile noastre.

5. Confidențialitatea și Protecția Datelor

Respectăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dvs. personale conform politicii noastre de confidențialitate. Colectăm și procesăm informațiile dvs. personale numai în scopurile specificate și conform legilor și reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.

6. Modificări ale Serviciilor și ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe orice aspect al serviciilor noastre în orice moment, fără notificare prealabilă. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment. Orice modificare va intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe site-ul nostru.

7. Legislație Aplicabilă și Jurisdicție

Acești Termeni sunt guvernați și interpretate în conformitate cu legile din România. Prin utilizarea serviciilor noastre, vă supuneți jurisdicției exclusive a tribunalelor din România în orice dispută care ar putea să apară în legătură cu acești Termeni și utilizarea serviciilor noastre.

8. Dispoziții Diverse

Dacă oricare dintre prevederile acestor Termeni este considerată nevalidă sau inaplicabilă, aceasta nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni sau la serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau la numărul de telefon furnizat pe site-ul nostru.