Politica de Confidențialitate

Mulțumim că ați ales să vizitați site-ul nostru și să ne contactați pentru serviciile noastre de web development, marketing și design. La Old Studio Concept SRL (CUI: 41563436), ne preocupăm profund de confidențialitatea și securitatea informațiilor dvs. și ne angajăm să protejăm și să respectăm intimitatea dvs. online. Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, folosim, protejăm și dezvăluim informațiile personale pe care le furnizați atunci când utilizați site-ul nostru sau când interacționați cu noi în alt mod.

Informații Colectate

Atunci când utilizați site-ul nostru sau interacționați cu noi prin intermediul formularelor de contact sau a altor mijloace, putem colecta următoarele tipuri de informații personale:

  1. Numele și prenumele
  2. Adresa de e-mail
  3. Numărul de telefon
  4. Informații demografice, cum ar fi localitatea, țara etc.
  5. Informații referitoare la interacțiunile dvs. cu site-ul nostru, inclusiv datele privind traficul, paginile vizitate etc.

Utilizarea Informațiilor

Utilizăm informațiile colectate pentru următoarele scopuri:

  1. Pentru a vă oferi serviciile solicitate și a răspunde la întrebările sau solicitările dvs.
  2. Pentru a vă furniza informații despre produsele și serviciile noastre.
  3. Pentru a îmbunătăți și a personaliza experiența dvs. pe site-ul nostru.
  4. Pentru a trimite actualizări periodice, newslettere și oferte speciale, cu acordul dvs. prealabil.
  5. Pentru a ne conforma cu cerințele legale și reglementările aplicabile.

Protejarea Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea incorectă sau divulgarea acestora.

Partajarea Informațiilor

Nu vom vinde, închiria sau transfera informațiile dvs. personale către terți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru a furniza serviciile solicitate sau în cazul în care suntem obligați de lege să o facem.

Accesul și Controlul Informațiilor

Aveți dreptul să solicitați accesul la informațiile dvs. personale pe care le deținem și să corectați orice informații inexacte sau să le ștergeți din sistem. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru a solicita informații suplimentare despre modul în care colectăm și folosim datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact furnizate mai jos.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această politică de confidențialitate pentru a reflecta modificările în practicile noastre de colectare și gestionare a informațiilor. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină și vor intra în vigoare imediat după publicare.

Contact

Dacă aveți întrebări, preocupări sau solicitări referitoare la această politică de confidențialitate sau la practicile noastre de gestionare a informațiilor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau la numărul de telefon furnizat pe site-ul nostru.